EtusivuKuvagalleriaKarttaHinnastoLinkit
Palvelemme arkisin maanantaista torstaihin klo 12-18! Pe-su suljettu. Tervetuloa!
 
 Nööp Oy 1995-

 

 


 

 

 

 

 

 

Nööp Oy on perustettu vuonna 1995. Yrityksen perustaja ja omistaja on Liidia Sohlman, jolla on ompelualan töistä lähes 40 vuoden monipuolinen kokemus.

Liidia aloitti ompelemisen jo nuorena. Varsinaisen oppinsa hän sai vuosina 1981-84 vaatturimestari Gennadi Tsegorovin opissa Virossa, ja on sen jälkeen kasvattanut ammattitaitoaan mm. lukuisilla eri kursseilla Virossa ja Suomessa. Ennen oman yrityksensä perustamista Liidia työskenteli useita vuosia mm.  Inno Interiorin pääompelijana. Liidia tunnetaan myös eri ammattioppilaitosten ja -korkeakoulujen suosimana ompelualan opiskelijoiden ja jatko-opiskelijoiden työharjoittelun ohjaajana.

Nööp Oy on monipuolinen ompelimo, joka tekee lähes kaikkia ompelualan töitä - aina taivaalta (laskuvarjohyppääjien asut) veden alle (ammattisukeltajien erikoisvarusteet). Yrityksemme tunnetaan myös Suomen rajojen ulkopuolella mm. Ruotsissa ja Norjassa laadukkaista moottoripyöräilijöiden asuista ja varusteista sekä niiden korjauksista.

Kodin kunnostajien suosima liikkeemme palvelee mm. myös urheilun, liikunnan ja ulkoilun harrastajia. Oli lajisi sitten Kendo, Jujjtsu, Ammunta, Voimistelu tai vaikkapa Veneily, niin Nööp on tunnettu varusteiden sekä tarvikkeiden tekijänä ja korjaajana.

Vuosien varrella Nööp Oy on myös toiminut lukuisten tunnettujen kotimaisten design-kaluste ja -tekstiiliyritysten alihankkijana. Nööp on valmistanut mm. Suomessa suunniteltua airbag-tuolia, josta on tullut maailmalla arvostettu moderni klassikko, sekä tunnettuun Glowbow-valaisimeen lampun lämmöstä täyttyviä kupuja.